Početna stranaKatalozi > Katalozi za vlasnike zgrada i za osobe koje žele da renoviraju

Katalozi za vlasnike zgrada i za osobe koje žele da renoviraju

<< Povratak na popis


Novosti


Garažna vrata i motori

BiSecur SmartHome

Komforan i bezbedan život

BiSecur mrežni prolaz sa aplikacijom za pametni telefon

Za upravljanje motorima, kućnim vratima i drugim uređajima: pametno, bilo kada i širom sveta.

Garažna segmentna vrata

Segmentna vrata otvaraju se vertikalno i odlaze ispod plafona. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor u i ispred garaže.

Bočna segmentna vrata HST

Bočna segmentna vrata se otvaraju bočno i time daju kompletnu visinu i jednostavan prolaz. Na raspolaganju sa optimalno usklađenim motorom ili kao vrata sa ručnim upravljanjem.

Garažna vrata RollMatic

Rolo vrata RollMatic se otvaraju vertikalno i ne zahtevaju ni malo prostora u garaži. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor u i ispred garaže.

Kipujuća vrata Berry

Dokazana Berry kipujuća vrata se zakreću prema vani pre nego što se skladište ispod plafona garaže. Preko 20 motiva vrata od čelika i drveta nude ogromnu slobodu oblikovanja.

Motori za garažna vrata i kapije

Inovativna tehnika motora za garažna vrata i kapije, koja vaš život čine komfornijim i bezbednijim. Svakog dana i pri svakom vremenu.


Kućna i unutrašnja vrata

Kućna vrata

Hörmann-ova kućna vrata delom doprinose ono šta dom čini: blagostanje, osećaj zaštite, bezbednost.

Motor za vrata PortaMatic

Uz pomoć motora za vrata PortaMatic, otvaranje i zatvaranje vaših drvenih i čeličnih unutrašnjih vrata je jednostavno automatsko uz pomoć daljinskog upravljača ili tastera.

Vrata za Vašu kuću

Za sva područja u kući imamo prava vrata: za osigurani ulaz u podrum, za radionicu i prostoriju za hobi, za dečju sobu, za potkrovlje i za prolaz iz garaže u kući.

Multifunkcionalna vrata

Čelična vrata sa jednakim izgledom i sa tačno onim funkcijama koje su neophodne za Vaš objekat: zaštita od požara T30, T60, T90. Zaštita od dima, akustična zaštita i zaštita od provale.