Garažna rolo vrata RollMatic

Garažna rolo vrata RollMatic - Kompletan sistem uključujući i pogon

RollMatic garažna vrata kompanije Hörmann obezbeđuju više slobodnog prostora ispred i unutar garaže. Kada se parkirate možete da se dovezete direktno ispred vrata, a pritom plafon garaže je takodje slobodan. RollMatic garažna vrata su izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je zaštićen od korozije i opremljena su modernom standardnom Hörmann pogonskom tehnologijom.
Pogon se lako održava i postavljen je izvan konzole. Pokretanje i zaustavljanje RollMatic garažnih vrata odvija se bez buke i glatko, što štiti vrata. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže su već integrisani u upravljačko kućište.

Za dalje informacije molimo Vas da pogledate naš katalog.


Dobri razlozi za Hörmann-ova garažna rolo vrata RollMatic

Pouzdano i bezbedno: Tehnika zateznih opruga

Ubedljiva i sigurna tehnika

Dokazana tehnika zateznih opruga podržava motor prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Na taj način se čuva motor. U slučaju otvaranja u nuždi vrata se lako otvaraju rukom. U tu svrhu nije potrebna ručna kurbla. Dvostruko vođenje sajle dodatno osigurava vrata od padanja.

Za bezbedno i protivprovalno zaključavanje se brine specijalni sklop profila na osovini. Zastor se pomoću ove mehanike praktično ne može podići.

Laka za održavanje i naročito tiha

Standardni motor

Motor se montira izvan maske osovine za namotavanje i lako se održava. Zalet i zaustavljanje RollMatic vrata su naročito meki i tihi, a to čuva vrata. Pomoću ispravne podešenosti opruga tako da su vrata u izbalansiranom položaju i pouzdane automatike isključivanja, dodatna završna zaštitna lajsna je suvišna. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže je već integrisano u kućište upravljačke kutije.