Rolo vrata i rolo rešetke
Rolo vrata i rolo rešetke
Rolo vrata i rolo rešetke

PDF-preuzimanje

Rolo vrata classic i rolo resetka classic
Rolo vrata classic i rolo resetka classic

PDF-preuzimanje

Rolo vrata i rolo resetke SB TGT i DD
Rolo vrata i rolo resetke SB TGT i DD

PDF-preuzimanjeRolo vrata i rolo rešetke - Ekonomična, robusna i pouzdana

Hörmann rolo vrata i rolo rešetke od aluminijuma ili čelika su posebno ekonomični zahvaljujući njihovoj jednostavnoj konstrukciji sa malo komponenata. To su završeci koji se iznova dokazuju u svakodnevnoj eksploataciji. Rolo vrata i rolo rešetka zauzimaju jedva mesto iznad otvora. Ona se kompaktno namotavaju iza grede. Bočno i u području plafona nema gubitka površine hale.

Visoka specijalizacija u proizvodnji  Hörmann rolo vrata i rolo rešetke daleko prevazilazi uobičajene standarde. Implementacija specijalnih rešenja spada u svakodnevne obaveze našeg moćnog tima.


Dobri razlozi za Hörmann-ova rolo vrata i rolo rešetke

Inovativna tehnika zateznih opruga

Bezbedno i pouzdano

Ručno otvaranje i zatvaranje vrata je značajno olakšano pomoću tehnike zateznih opruga. Na taj način se rolo vrata / rolo rešetka SB mogu pomerati uz najmanji napor do veličine od 6000 × 4500 mm. Kod rolo vrata / rolo rešetke sa opcionim motorom, tehnika zateznih opruga čuva mehaniku vrata i motor.

Promišljen koncept vrata i motora

Perfektno međusobno usklađeno

Precizna usklađenost komponenata vrata, motora i upravljačke kutije obezbeđuju besprekoran rad rolo vrata / rolo rešetke. Pošto celokupno rešenje za vrata dolazi iz jedne ruke, sve funkcioniše besprekorno. Hörmann-ova rolo vrata i rolo rešetka su sinonim za dugotrajnost i sigurnost u radu, a uz to se i lako održavaju.

Sigurnost u rukovanju pomoću ograničenja sila

Standardno kod modela WA 300 R S4

Rolo vrata / rolo rešetka SB i TGT su nenadmašna u kombinaciji sa motorom WA 300 R S4 po pitanju visoke bezbednosti prilikom otvaranja i zatvaranja. Pomoću standardnog ograničenja sile u pravcu „vrata-otvorena“ i „vrata-zatvorena“ u većini varijanata zastora nije neophodna instalacija SKS-a za ispunjavanje zahteva iz standarda DIN EN 12453.

ZAK sistem sa aktivnim sistemom pomeranja

Minimalni gubitak toplote i miran hod vrata

Hörmann-ova rolo vrata sa opcionalnim ZAK sistemom bolje dihtuju i time smanjuju gubitak toplote. ZAK sistem pomera namotaj vrata na konzolama i precizno vodi lamele rolo vrata, tako da lamele uvek vertikalno ulaze u vođice. Time se čuvaju vrata i smanjuje buka tokom rada kao i habanje. Osim toga potreban je i manji prostor za ugradnju u području grede.