Aluminijumska vrata ThermoSafe i ThermoCarbon

Aluminijumska vrata modernog dizajna i izuzetne toplotne izolacije

Vaša nova kućna vrata bi trebalo da budu nešto posebno. Trebalo bi da odgovaraju stilu Vaše kuće, da budu reprezentativna, a i da posvedoče o Vašem dobrom ukusu. Vaša kućna vrata takođe treba da odgovaraju svim visokim zahtevima i da mogu znatno da Vam pomognu u uštedi energije zbog svojih visokih izolacionih vrednosti.


Sve je na strani aluminijuma!
Vrata od aluminijuma su u mnogome bolja od plastičnih ili drvenih vrata. Prednosti:

  • visoka toplotna izolacija
  • visoka sigurnost
  • visoka zvučna zaštita
  • visoka stabilnost
  • nema naknadnog premazivanja

Vrata od aluminijuma i godinama kasnije izgledaju kao nova i time Vam nude najveći izbor u pogledu tehničke opremljenosti i dizajna.

Aluminijumska kućna vrata ThermoSafe
Ukoliko za svoj dom želite dobru toplotnu izolaciju i sigurnost, onda Vam preporučujemo naša ThermoSafe vrata. Zahvaljujući debljini krila vrata od 73 mm i standardnoj petostukoj sigurnosnoj bravi ne štedite samo energiju, već štitite Vaš dom od provale i buke.

Aluminijumska kućna vrata ThermoCarbon
Da li Vi vrednujete izuzetnu toplotnu izolaciju i visoku sigurnost? Naša vrata ThermoCarbon sa UD-vrednošću do 0,47 W/(m2·K) su pravi izbor za Vas.
Krilo vrata je debljine 100 mm, a profil krila je ojačan Carbon-staklenim vlaknima.
Time su ThermoCarbon vrata najbolje rešenje za pasivne kuće. U pogledu bezbednosti ThermoCarbon sa devetostrukom sigurnosnom bravom odgovara najvišim zahtevima.

Upravo onakva vrata, kakva želite!
Hörmann Vam nudi mnoge mogućnosti, da dobijete vrata, koja odgovaraju Vašem domu. Za sva vrata imate i opcije ostakljenja i boje po izboru. Bočni elementi i / ili nadstakla su takođe mogući.

Katalog pruža sveobuhvatne informacije, a naravno Vaš partner iz Hörmann-a Vam može dati i individualne savete.


Dobri razlozi za Hörmann kućna vrata od aluminijuma ThermoSafe / ThemoCarbon

Kvalitetni proizvodi iz Nemačke

Konstrukcije kućnih vrata se razvijaju i proizvode u  Hörmann-u. U tu svrhu, naši visoko kvalifikovani saradnici intenzivno rade na novim proizvodima i stalnom unapređenju. Tako nastaju patenti na tržištu. Dugoročna testiranja pod realnim uslovima obezbeđuju pouzdane proizvode u Hörmann kvalitetu.

Mi smo uvereni u beskompromisni kvalitet naših prozvoda, tako da kod Hörmann-a dobijate 5 godina garancije na Thermo65 kućna vrata, a čak 10 godina na ThermoCarbon, ThermoSafe i TopComfort kućna vrata.

Pogled u budućnost

Hörmann daje dobar primer. Zbog toga preduzeće još od 2013. pokriva svoje energetske potrebe do 40% od eko-energije i širi ovaj udeo u kontinuitetu. U isto vreme se uvođenjem inteligentnog sertifikovanog sistema godišnje uštedi više tona CO2. I na kraju, ali ne i najmanje važno je da Hörmann nudi proizvode za održivu gradnju. Saznajte više o aktivnostima vezanim za očuvanje životne sredine u brošuri „Mi mislimo zeleno“.

Krilo vrata bez vidljivog profila krila vrata

Izvrstan i otmen je ulaz kojim Vam pružaju  naša kućna vrata ThermoCarbon, ThermoSafe i  Thermo65. Krilo vrata lepog oblika i ravnih površina iznutra i spolja, sa skrivenim profilom krila vrata ispunjava najviše standarde dizajna. Unutrašnji izgled idealno se slaže sa sobnim unutrašnjim vratima i deluje otmeno sa skrivenim šarkama, standardno kod ThermoCarbon, a opciono kod ThermoSafe kućnih vrata.

Izuzetna toplotna izolacija

Naša kućna vrata su u stvari nova generacija visoko izolacionih kućnih vrata. Thermo65 vrata beleže veoma dobre vrednosti toplotne izolacije sa UD-vrednošću do 0,87 W/(m²·K). Takođe su i ThermoSafe kućna vrata ubedljiva sa UD-vrednošću do 0,8 W/(m²·K). Oba sistema vrata ispunjavaju sve zahteve novog  EnEV 2014. Šampion u toplotnoj izolaciji su jednoglasno naša ThermoCarbon kućna vrata: Sa jednistvenim UD-vrednostima do 0,47 W/(m²·K) su sertifikovani za pasivne kuće od strane IFT – a u Rozenhajmu.

Kod ThermoSafe i ThermoCarbon kućnih vrata sa ostakljenjem, punjenje penom se vrši na krilu sa ostakljenjem, a ne kao obično pre toga. Patentirano rešenje znači još bolju toplotnu izolaciju, jer se pena optimalno povezuje sa ostakljenjem i time ne nastaje toplotni most.

ThermoCarbon aluminijumska vrata sa UD-vrednošću do 0,47 W/ (m²·K)*

* Dimenzije vrata 1250 × 2200 mm (UD-vrednost zavisi veličine vrata)

Protivprovalno zaključavanje

RC 4 sigurnosna oprema kod ThermoCarbon kućnih vrata:

Što se sigurnosti tiče naša kućna vrata postavljaju nove standarde. Sva vrata su serijski opremljena  višestrukim zaključavanjem. Takođ je i strana vrata sa šarkama zaštićena od izmeštanja iz štoka. Sva naša kućna vrata dobijate opciono sa posebnom RC opremom protiv provala, a sve radi veće sigurnosti za Vas i Vašu porodicu. ThermoCarbon kućna vrata su najbolja u svojoj klasi sa sigurnosnom opremom do RC 4. Sertifikovana zaštita od provale za naša vrata je preporučena i od strane policijskih  savetodavnih službi.

Sigurnosna ostakljenja
Nur bei Hörmann!

U pogledu nesreće i zaštite od provale  Hörmann kućna vrata ispunjavaju najviše zahteve. Sigurnosno staklo debljine 8 mm (VSG) postavljeno kao izolaciono ostakljenje sa unutrašnje i spoljašnje strane zaslužno je za maksimum bezbednosti. U slučaju eventualne provale delići stakla su povezani i ostaju na unutrašnjoj strani folije, tako da je rizik od povreda nastalih usled polomljenog stakla isključen. Pored toga VSG nudi veću zaštitu od provala, jer je otežano provlačenje ruke kroz otvor.

Komforni motori za vrata

Inovativna tehnika koja oduševljava, a za Vas označava veći komfor je Hörmann-ov motor ECturn za vrata za ThermoSafe i ThermoCarbon kućna vrata. Motor možete koristiti sa Hörmann BiSecur daljinskim upravljačem i bežičnim tasterima. Sa BiSecur aplikacijom možete proveriti status Vaših vrata sa bilo kog mesta u svetu. ECturn motor je idealan za gradnju bez barijera.

Kućna vrata sa visinom prostorije

ThermoSafe i ThermoCarbon kućna vrata u XXL-izradi nude izuzetan dizajn kućnog ulaza i više komfora . ThermoSafe motive možete naći za vrata do 2500 mm, ThermoCarbon čak do 3000 mm visine.