ThermoPro ulazna vrata

Thermo46 ulazna vrata - Ulazna vrata u dokazanom kvalitetu marke Hörmann

Hörmann Thermo46 vrata od čelika za ulaz u kuću i sporedne možete dobiti u velikom izboru motiva. Ova povoljna vrata Vam daju sa standardnim višestrukim zaključavanjem osećaj sigurnosti, štede svojom odličnom toplotnom izolacijom energiju i daju lični pečat Vašem domu.


Dobri razlozi za Hörmann-ova Thermo46 ulazna vrata

Krilo vrata po celoj površini sa spoljnje i unutrašnje strane

Krilo vrata po celoj površini sa spoljnje i unutrašnje strane

Thermo46 kućna i ulazna vrata impresioniraju svojim modernim dizajnom:

Krilo vrata od čelika po celoj površini sa spoljnje i unutrašnje strane i sa profilom krila sa unutrašnje strane jednostavno izgleda lepo. Unutrašnji izgled vrata po celoj površini deluje kao unutrašnja vrata i odlično se slaže sa unutrašnjim prostorijama vašeg doma.

Dobri razlozi za Hörmann-ova Thermo46 ulazna vrata

Visoka toplotna izolacija

Visoka toplotna izolacija

U današnje vreme kod kuće je uglavnom reč o uštedi energije. I Thermo46 vrata daju doprinos tome. Zahvaljujući krilu vrata debljine od 46 mm odn. 65 mm, koja su kompletno ispunjena poliuretanskom penom, ova vrata imaju izuzetnu toplotnu izolaciju. Time štedite energiju, a naravno i novac!

Thermo46
UD-vrednost do 1,1 W/ (m²·K)

Thermo65
UD-vrednost do 0,82 W/ (m²·K)

Protivprovalno zaključavanje

Protivprovalno zaključavanje

Radi sigurnosti vaše porodice, sva Thermo46 vrata su opremljena standardnim višestrukim zaključavanjem. Strana sa šarkama kod Thermo46 vrata je osigurana sa tri klina za osiguranje. Kod Thermo65 vrata neprekidna sigurnosna lajsna osigurava stranu sa šarkama protiv podizanja. To uliva sigurnost.

Protivprovalna sigurnosna oprema RC 2

Sva Thermo65 kućna vrata kao i mnoštvo Thermo46 motiva kućnih vrata dobijate i sa RC 2 opremom, za veću bezbednost vaše porodice – isto sa nadstaklima i bočnim delovima.
RC 2 označava klasu bezbednosti vrata protiv provale i odgovara dosadašnjoj klasi WK 2. 

Sigurnosno ostakljenje

Sigurnosno ostakljenje

Thermo46 vrata raspolažu standardnim dvostrukim odn. trostrukim ostakljenjem. Unutrašnja i spoljna strana se sastoji od sigurnosnog stakla, a to za vas znači:
ako se staklo ikada polomi, onda se lomi u malim delovima bez oštrih ivica a time se značajno smanjuje opasnost od povreda.