Motor za vrata PortaMatic

Motor za vrata PortaMatic - za udobno stanovanje bez barijera

Pomoću motora za vrata PortaMatic, otvaranje i zatvaranje vaših drvenih i čeličnih unutrašnjih vrata je jednostavno automatsko uz pomoć daljinskog upravljača ili tastera. Bez obzira, da li ste osoba sa invaliditetom ili jednostavno želite više komfora – ova tehnika će vam olakšati svakodnevicu. Motor za vrata PortaMatic je podjednako pogodan i za vrata u privatnom i u javnom području i potvrđuje svoju vrednost ne samo brojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, već i minimalnom potrošnjom struje.
Uz to je PortaMatic do 25% povoljniji od uporedivih motora za vrata.


Stanovanje u skladu sa uzrastom

Želite da i pored telesnih ograničenja budete pokretni? Motor PortaMatic za unutrašnja vrata vam vraća deo kvaliteta života, time što vas podržava u kretanju po prostorijama bez tuđe pomoći.

Komforno življenje

Nosite kroz prostorije pune poslužavnike, teške sanduke sa pićem ili namirnice iz kupovine bez muke. Čak i ako ne koristite automatski motor za vrata PortaMatic iz zdravstvenih razloga, garantovano nećete više odustati od ovog komfora.

Rad bez barijera

Rad bez barijera je već danas od velike važnosti, a u budućnosti će postati još važniji. Motor za vrata PortaMatic može da se integriše na vašem radnom mestu u svim područjima koji nisu javni i time doprinosi za više komfora u radu.

Higijensko rukovanje vratima

U kancelarijskim objektima je među kolegama posebno velika opasnost od zaraze na vratima prema sanitarnim prostorijama. Motor za vrata PortaMatic, u kombinaciji sa beskontaktnim prekidačem, pouzdano štiti od klica i bakterija i daje vam osećaj sigurnosti.


Dobri razlozi za Hörmann-ove motore za vrata PortaMatic

U firmi Hörmann, bezbednost i komfor su nerazdvojni. Zbog toga je naš motor za vrata PortaMatic, sa mekim zaletom i mekim zaustavljanjem, veoma tih. Pokretanje vrata se sada obavlja sa veoma malo snage i time vam nudi veliku sigurnost. Dovoljan je samo lagan dodir da se vrata odmah zaustave.

Za vas, nastavljamo da razmišljamo tamo gde su drugi već odavno prestali. Sa našim inovativnim bežičnim sistemom BiSecur možete da rukujete motorom putem daljinskog upravljača ili bežičnog unutrašnjeg tastera, a pored toga možete i da očitate da li su vrata otvorena ili zatvorena*. Time ne morate da hodate po celoj kući da biste proveravali unutrašnja vrata. A kako uvek imamo vaš komfor u vidu, daljinskim upravljačem ili bežičnim unutrašnjim tasterom možete ne samo da otvarate i zatvarate vrata, već i da rukujete ugrađenim LED-osvetljenjem.

*sa daljinskim upravljačem HS 5 BS ili bežičnim unutrašnjim tasterom FIT 5 BS

PortaMatic će vam garantovano olakšati život. Već i sama montaža je jednostavna. Motor se pričvršćuje iznad vrata ili na štok. Šina kojom klizi može jednostavno da se zalepi na krilo vrata i, po potrebi, može da se ukloni i bez tragova. Ovo ima posebnu prednost kod stanova koji se izdaju ili kod glatkih staklenih vrata. PortaMatic se jednostavno priključuje u utičnicu. I, da bi sve to besprekorno funkcionisalo, kablovi naših motora su dužine od 3 m. Ovaj motor može, svakako, stručno da vam montira i partner firme Hörmann.

Smatramo da izobilje komfora i bezbednosti čini razliku. Stoga smo motor za vrata PortaMatic za vas opremili nekim korisnim dodatnim funkcijama. Tako vam zvučni signal i ugrađeno LED-osvetljenje najavljuje otvaranje i zatvaranje još pre pokretanja vrata. Pored toga, osvetljenje služi pre svega za sigurno koračanje kroz prolaze u mraku i kod loše osvetljenih ulaza.