Motori za garažna vrata

Motori za garažna vrata - Komfor i sigurnost za Vaš dom

Ko još rado izlazi iz svog vozila po vetru i lošem vremenu ili usred noći samo da bi otvorio garažu? Sa Hörmann motorima za vrata imate uvek "slobodan prolaz", jer ćete brzo otvoriti Vaša garažna vrata i kapiju u dvorištu, i to komforno i bezbedno pomoću daljinskog upravljača iz vozila. Pomoću komfornog i brzog SupraMatic ili povoljnog ProMatic motora, kao i sa ProMatic Akku, motora za garaže koji nema priključak na struju, Hörmann nudi inovativnu tehniku motora.


Dobri razlozi za Hörmann-ove motore garažnih vrata

Bezbedno

Zaštita od podizanja

Provalnici nemaju šanse kod Hörmann automatskih garažnih vrata: ako su vrata zatvorena, onda se zaštita od podizanja automatski utvrđuje u graničnik vođice. Vrata su odmah čvrsto zaključana i zaštićena od podizanja. Ovaj način zaključavanja radi čisto mehanički i funkcionalan je i kod nestanka struje, nasuprot motorima drugih proizvođača.

Pouzdano

Automatika isključivanja

Pouzdana automatika isključivanja zaustavlja bezbedno vrata kod neočekivanih prepreka. Za još veću zaštitu i bezbednost preporučujemo ugradnju fotoćelije koja funkcioniše bez dodira. Već standardno kod Hörmann motora SupraMatic P.

Meki zalet i meko zaustavljanje

Vaša vrata se otvaraju i zatvaraju bez trzaja i tiho. Faze za pokretanje i zaustavljanje se mogu individualno podesiti za Vaša garažna vrata. Time ih čuvate i duže će trajati.

Turbo brzo

Motor SupraMatic

Vozite brže i bezbednije sa motorom SupraMatic zajedno sa Vašim Hörmann garažnim segmentnim vratima. Do 50 % brže otvaranje znači više bezbednosti i manje stresa kada vozite ka garaži. Uporedite brzinu otvaranja SupraMatic motora sa uobičajenim motorima.

Sertifikovano

Proverena sigurnost

Hörmann-ovi motori za garažna vrata su optimalno usklađeni za Hörmann-ovim garažnim segmentnim vratima i provereni i sertifikovani u TÜV-a Nord u skladu sa TTZ-smernicama „Protivprovalna zaštita za garažna vrata“.