Motori za kapije

Motori za kapije - Komfor koji oduševljava i ubedljiva sigurnost

Tek sa motorima na daljinsko upravljanje uočavate prednost Vaše kapije. Naravno to ne treba da bude bilo koji motor, nego kvalitetan proizvod u koji se možete pouzdati svaki dan. Za Vašu novu kapiju ili za naknadno opremanje već postojeće krilne ili klizne kapije.


Dobri razlozi za Hörmann-ove motore kapije

Bezbedno

Automatika isključivanja

Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Vrata se sama odmah zaustavljaju kod iznenadnih prepreka. Dodatnu bezbednost nude fotoćelije, koje prepoznaju osobe ili predmete bez dodira. One se jednostavno i elegantno integrišu u sigurnosnim stubovima i postavljaju kraj prilaznog puta. Fotoćelije obezbeđuju područje kretanja Vaše klizne ili krilne kapije.

Pouzdano

Meki zalet i meko zaustavljanje

Motori za kapije od Hörmann-a obezbeđuju prijatno tih i bezbedan hod kapije. Prilikom otvaranja kapija se pokreće bez trzaja, a kod zatvaranja meko koči. To čuva kapiju, motor – i živce komšija.

Robusan

Visok kvalitet

Motori za kapije od Hörmann-a su ubedljivo robusni i visokog kvaliteta, da bi izdržali mehaničko opterećenje. Postojan materijal otporan na vremenske prilike garantuje trajnu funkciju. Za naročito hladne regione RotaMatic možete dobiti sa integrisanim grejanjem.

Sertifikovano

Proverena sigurnost

Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Sile rada su već proverene i sertifikovane za uobičajene veličine kapija i situacije ugradnje u TÜV-a prema DIN EN 13241-1.