Berry vrata

Kipujući kvalitet u lepom izgledu

Sve ide u prilog originalu: kvalitet i bezbednost, izgled i komfor, kao i sofisticirana tehnika. U svakim od Hörmann Berry vrata krije se iskustvo od preko 50 godina znanja i umeća u gradnji garažnih vrata.
Zahvaljujući raznolikosti motiva za svaku kuću se mogu naći vrata po želji.

Dobri razlozi za Hörmann Berry vrata

Kompletna zaštita zahvaljujući pametnim detaljima

Kompletna zaštita zahvaljujući pametnim detaljima

Primer za opremu visoke bezbednosti kod Berry nagibnih vrata su fleksibilni zaštitni poklopci preko poluga i fleksibilne plastične lajsne između krila vrata i rama. Oni sprečavaju opasnost od slučajnog gnječenja ili zaglavljivanja.

Ovaj visoki standard sigurnosti imaju samo Hörmann kipujuća vrata.
Dugotrajna i optimalna zaštita

Dugotrajna i optimalna zaštita

Ukoliko se nakon mnogo godina neka opruga na poluzi polomi, onda ostale opruge obezbeđuju vrata. Na taj način su vrata pouzdano zaštićena od pada. Pri tome je razmak spirala opruge toliko minimalan, da su praktično i dečji prsti zaštićeni od priklještenja.

Jednostavno otvaranje i zatvaranje

Jednostavno otvaranje i zatvaranje

Nakon potpunog otvaranja vrata se usporavaju na graničniku i sigurno zaustavljaju u udubljenju na vođici.

Specijalno oblikovana poluga pritiska vrata prilikom zatvaranja uz ram i vrata se sama povlače. Na taj način nema zazora između vrata i rama.

Bezbednost pomoću inovativnog zaključavanja

Bezbednost pomoću inovativnog zaključavanja

Jedinstveno zaključavanje rotacionom bravom kod Hörmann kipujućih vrata fiksira uglove krila vrata čvrsto na ram i na taj način zatvara bezbednije od brave sa šipovima. Polužno dizanje vrata je na taj način praktično nemoguće. Sa opcionalnim setom za jednostavnu samostalnu montažu možete i dodatno zaključavati vrata prema gore.

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

Dvosmerni radio sistem BiSecur podržava tehniku orijentisanu ka budućnosti za komforno i bezbedno rukovanje motorima za garažna vrata, kapije i vrata, svetlom itd.
Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Praktična provera položaja vrata

Praktična provera položaja vrata

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Izuzetan dizajn

Izuzetan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Katalozi
Video-snimci
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Motorna garažna vrata – bez briga od provala

Hörmann Funksystem BiSecur

Siguran, komforan, ekskluzivan - Hörmann daljinsko upravljanje BS

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte