Transparentno rešenje za svaki otvor za vrata

Klatna vrata i trakaste zavese

Klatna vrata

Klatna vrata - Fleksibilno rešenje za vrata

Hörmann fleksibilna klatna vrata su koncipirana za primenu unutar zgrada sa saobraćajem viljuškara normalne učestalosti. Klatna vrata se radi jednostavne montaže isporučuju kompletno fabrički montirana. Dimenzije vrata moraju da imaju duplo veću širinu i da budu za 500 mm viša od transportovane robe.

Trakaste zavese

Trakaste zavese - minimalan gubitak energije

Hörmann fleksibilne trakaste zavese su veoma pogodne za zatvaranje otvora velikih dimenzija na halama po povoljnoj ceni. Izdržljive PVC trake zaptivaju u velikoj meri prilikom zatvaranja i otvaraju se samo u širini vozila ili tovara. Na taj način se i pri velikom prolaznom saobraćaju gubici temperature svode na najmanju meru. Prvoklasna transparentnost fleksibilnih trakastih zavesa poboljšava karakteristike i smanjuje troškove osvetljenja. Pogodne su za primenu u proizvodnji namirnica ili lekova, kao i u području dubokog zamrzavanja.

Katalozi

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte