Vrata za zajedničku garažu

Vrata za zajedničku garažu - veliki broj varijanti, isti kvalitet

Optimalna ekonomičnost, trajna sigurnost funkcionisanja i bezbednost osoba, kao i ekstremno miran hod, čak i kod veće učestalosti upotrebe su najistaknutije karakteristike vrata za zajedničke garaže.

Zakretna kipujuća vrata N 500 se nude kao dvostruka vrata za privatni sektor i za zajedničke garaže sa do 25 mesta za parkiranje.

Kipujuća vrata ET 500 se kod otvaranja i zatvaranja zakreću samo do 40 mm i zbog toga su optimalno pogodna za zajedničke garaže npr. i na stazama za pešake.
Konstrukcija kliznih vrata ST 500 se pored toga odlikuje i malom dubinom ugradnje u području grede.

Brza segmentna vrata sa mikro profilisanom površinom imaju poboljšano otvaranje vrata, a osim toga su i veoma brza.

Berry kipujuća vrata su zahvaljujući robusnoj konstrukciji i jednostavnom rukovanju veoma pogodna za sigurno zatvaranje parkirnih mesta u zajedničkim garažama. Različiti otvori za luftiranje obezbeđuju optimalno provetravanje.

Rolo vrata i rolo rešetke
su zbog svoje jednostavne konstrukcije veoma robusna. Kompaktno namotavanje zahteva malo prostora u području grede. U uslovima veoma skučenog prostora moguća i spoljašnja montaža.
Svi tipovi vrata zajedno nude veoma veliku raznolikost motiva i mogućnosti individualnog dizajna.

Dobri razlozi za Hörmann vrata za zajedničku garažu

Miran, tihi hod vrata takođe i na višim frekvencijama

Miran, tihi hod vrata takođe i na višim frekvencijama

Dvostruki točkići na vođici i točkići za vođenje sa kugličnim ležajevima omogućavaju da vrata rade meko, tiho i apsolutno precizno – čak i pri stalnoj upotrebi. Kipujuća vrata ET 500 i klizna vrata ST 500 su dizajnirana za vek trajanja od najmanje 250000 ciklusa vrata; kipuća vrata N 500 opciono sa ojačanim paketom opruga za najmanje 100000.

Potpuno konstruktivno osigurano

Potpuno konstruktivno osigurano

Otvoreni način konstrukcije sa sigurnosnim odstojanjima između krila vrata i građevinskog objekta nudi na bočnim i donjim ivicama pouzdanu zaštitu od povreda prstiju. Specijalno oblikovani EPDM profil štiti ivicu zatvaranja krila vrata. Kod kipujućih vrata ET 500 i kod kliznih vrata ST 500 integrisana fotoćelija dodatno osigurava područje otvaranja vrata.

Testirana jedinica vrata i motora

Testirana jedinica vrata i motora

Nezavisni i privatni instituti testiraju i sertifikuju sva dvostruka vrata i vrata za zajedničke garaže zajedno sa odgovarajućim motorima. Na taj način se osigurava da jedinica koja se sastoji od vrata i motora besprekorno i sigurno radi. To je od posebne važnosti kada se vrata ugrađuju na javnim mestima, kao što su podzemne i zajedničke garaže.

Praktična pešačka i bočna vrata

Praktična pešačka i bočna vrata

Dvostruka vrata i vrata za zajedničke garaže po želji možete dobiti i sa praktičnim pešačkim vratima ili sa odgovarajućim istim izgledom motiva bočnih vrata.
Mogući raspored pešačkih vrata je levo, desno ili u sredini. Gornji zatvarač vrata spada u standardni obim isporuke.

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

Dvosmerni radio sistem BiSecur podržava tehniku orijentisanu ka budućnosti za komforno i bezbedno rukovanje motorima za garažna vrata, kapije i vrata, svetlom itd.
Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Komforna provera pozicije vrata

Komforna provera pozicije vrata

Više nikada ne morate po vetru i nevremenu ići da proveravate da li su Vaša rolo plafonska garažna vrata RollMatic OD zatvorena. Pritiskom na taster, boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS vam pokazuje položaj vrata. Po želji, dodatni pritisak na taster *** zaključava vrata. Udobnije i sigurnije ne možete upravljati svojim vratima.


*** kod rukovanja vratima izvan vidnog polja neophodna je dodatna fotoćelija

Izuzetan dizajn

Izuzetan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Katalozi

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte