Program za arhitekte

Hörmann-ovim programom za arhitekte možete brzo i udobno, sa samo nekoliko klikova mišem, da kreirate individualne tendere i da koristite crteže Hörmann-ovih proizvoda. Zahvaljujući modernom, korisnički orijentisanom grafičkom interfejsu sada možete još jednostavnije planirati sa Hörmann-ovim proizvodima. Jasna struktura rukovanja preko padajućih menija i simbola, kao i funkcija za pretragu nude Vam brz pristup tenderima i crtežima (DWG i PDF format) za preko 850 Hörmann-ovih proizvoda. Fotorealistične ilustracije dopunjuju informacije o mnogim proizvodima. Korišćenje, odn. preuzimanje programa za arhitekte je naravno besplatno.

Program za arhitekte u online verziji

Sa novom online verzijom možete da koristite program za arhitekte sa operativnim sistemima Windows, MAC i Android. Bez obzira, da li se radi o pametnom telefonu, tabletu, laptopu ili računaru u kancelariji, ako ste povezani na internet možete u svako vreme da pozivate podatke iz programa.

Ovde ulazite u online verziju

Oflajn verzija

Program za arhitekte preuzimanje

Čuvena oflajn verzija programa za arhitekte i dalje će Vam biti na raspolaganju.Možete da ga preuzmete ili da ga besplatno naručite poštom. Instalacija nije neophodna. Pod operativnim sistemom Windows može da se koristi i u Vašoj mreži. Sa uslugom ažuriranja ćete uvek biti u toku.

ka oflajn verzijama