Motori za kapije

Komfor koji ostavlja utisak i impresivna bezbednost

Tek sa motorom na daljinsko upravljanje Vaša kapija postaje maksimalno komforna. Dakle, onako kako se očekuje. Naravno, to ne bi trebalo da bude bilo koji motor, već kvalitetan proizvod na koji se može računati svakoga dana; za novu kapiju ili za nadogradnju na već postojeće krilne ili klizne kapije.
Sa opcionim Hörmann-ovim BiSecur mrežnim prolazom može se pomoću pametnog telefona ili tablet računara udobno rukovati Hörmann motorima za garažna vrata i kapije, Hörmann kućnim vratima*, kao i drugim uređajima. Uz to se može bilo kada promeniti položaj motora garažnih vrata i kapije, kao i prikazati stanje zaključanosti kućnih vrata*. Više informacijamožete naći u brošuri "BiSecur SmartHome" i na www.bisecur-home.com.

*sa specijalnom opremom

Dobri razlozi za Hörmann motore kapija

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

Dvosmerni radio sistem BiSecur podržava tehniku orijentisanu ka budućnosti za komforno i bezbedno rukovanje motorima za garažna vrata, kapije i vrata, svetlom itd.
Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Perfektno usklađeno

Perfektno usklađeno

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100% kompatibilni. Tako jednostavno pritiskom tastera na daljinskom upravljaču ili, npr., bežičnim kôdnim tasterom, pored vaših ulaznih i garažnih vrata komotno možete upravljati i bravama vrata, motorima kućnih vrata ili drugim uređajima sa prijemnicima BiSecur. Standardni HCP interfejs u svakom Hörmann motoru omogućava Vam još više mogućnosti. Time se olakšava umrežavanje svih Hörmann motora garažnih i ulaznih vrata sa spoljnim Smart Home sistemima.

Praktična provera položaja vrata

Praktična provera položaja vrata

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Izuzetan dizajn

Izuzetan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Bezbedno

Bezbedno

Zahvaljujući automatici isključivanja, Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Vrata se sama odmah zaustavljaju kod iznenadnih prepreka. Dodatnu bezbednost nude fotoćelije, koje bez dodira detektuju prisutnost osoba ili predmeta. One se jednostavno i elegantno integrišu u sigurnosne stubove i postavljaju kraj prilaznog puta. Fotoćelije obezbeđuju područje kretanja Vaše klizne ili krilne kapije.

Pouzdano

Pouzdano

Hörmann motori za kapije za vozila mekim zaletom i mekim zaustavljanjem obezbeđuju prijatno tih i bezbedan hod kapije. Prilikom otvaranja se kapija pokreće bez trzaja, a kod zatvaranja meko koči. To čuva kapiju, motor – i živce komšija.

Robusan

Robusan

Da bi izdržali mehaničko opterećenje, Hörmann motori za kapije su impresivno robusni i visoko kvalitetni. Postojan materijal otporan na vremenske prilike garantuje trajnu funkciju. Za naročito hladne regione RotaMatic možete dobiti sa integrisanim grejanjem.

Sertifikovano

Sertifikovano

Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Radne sile za uobičajene veličine vrata i situacije ugradnje su već testirane i sertifikovane od strane nezavisnih instituta za testiranje, u skladu sa DIN EN 13241-1.

Katalozi
Video-snimci
Hörmann Funksystem BiSecur

Siguran, komforan, ekskluzivan - Hörmann daljinsko upravljanje BS

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte