Motori za kapije

Komfor koji ostavlja utisak i impresivna bezbednost

Tek sa motorom na daljinsko upravljanje Vaša kapija postaje maksimalno komforna. Dakle, onako kako se očekuje. Naravno, to ne bi trebalo da bude bilo koji motor, već kvalitetan proizvod na koji se može računati svakoga dana; za novu kapiju ili za nadogradnju na već postojeće krilne ili klizne kapije.
Sa opcionim Hörmann-ovim BiSecur mrežnim prolazom može se pomoću pametnog telefona ili tablet računara udobno rukovati Hörmann motorima za garažna vrata i kapije, Hörmann kućnim vratima*, kao i drugim uređajima. Uz to se može bilo kada promeniti položaj motora garažnih vrata i kapije, kao i prikazati stanje zaključanosti kućnih vrata*. Više informacijamožete naći u brošuri "BiSecur SmartHome" i na www.bisecur-home.com.

*sa specijalnom opremom

Dobri razlozi za Hörmann motore kapija

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom sigurnošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom sigurnošću

Bidirekcioni bežični sistem BiSecur predstavlja tehniku orijentisanu ka budućnosti, koja omogućava komforno i sigurno rukovanje motorima za garaže i kapije, motorima za vrata, svetlom i drugim uređajima.

Kompanija Hörmann je razvila ovaj ekstremno siguran postupak kodiranja BiSecur, sa stabilnim dometom, otpornim na smetnje, kojim se osigurava da niko sa strane ne može da kopira Vaš radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na univerzitetu Rur u Bohumu.
Bezbedno

Bezbedno

Zahvaljujući automatici isključivanja, Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Vrata se sama odmah zaustavljaju kod iznenadnih prepreka. Dodatnu bezbednost nude fotoćelije, koje bez dodira detektuju prisutnost osoba ili predmeta. One se jednostavno i elegantno integrišu u sigurnosne stubove i postavljaju kraj prilaznog puta. Fotoćelije obezbeđuju područje kretanja Vaše klizne ili krilne kapije.

Savršeno prilagođeno i 100%-tno kompatibilno

Savršeno prilagođeno i 100%-tno kompatibilno

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100%-tno kompatibilni. Sa daljinskim upravljačem ili npr. bežičnim kodnim tasterom, pored Vaših garažnih vrata, možete komforno da da otvarate i ulaznu kapiju opremljenu Hörmann motorom, motore Vaših vrata ili druge uređaje sa BiSecur prijemnicima.
Putem naše aplikacije* i  BiSecur mrežnim prolazom Gateway možete da upravljate motorima svojih garažnih vrata ili kapija, svojim Hörmann kućnim vratima**

ili motorima unutrašnjih vrata PortaMatic, kao i drugim uređajima, komforno da upravljate pomoću pametnog telefona ili tablet računara.

* Za pametni telefon ili tablet računar sa iOS i Android operativnim sistemom.
** Za ovu funkciju je neophodno da Vaša Hörmann kućna vrata ThermoCarbon/ThermoSafe budu opremljena automatskom bravom S5/S7 Smart.
Pouzdano

Pouzdano

Hörmann motori za kapije za vozila mekim zaletom i mekim zaustavljanjem obezbeđuju prijatno tih i bezbedan hod kapije. Prilikom otvaranja se kapija pokreće bez trzaja, a kod zatvaranja meko koči. To čuva kapiju, motor – i živce komšija.

Komforna provera pozicije vrata

Komforna provera pozicije vrata

Više nikada ne morate po vetru i nevremenu,  ići da proveravate da li su Vaša vrata zatvorena. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS pokazuje položaj vrata. Po želji, dodatni pritisak na taster *** zaključava vrata. Udobnije i sigurnije se ne može upravljati vratima.

***  kod rukovanja vratima izvan vidnog polja neophodna je dodatna fotoćelija

Robusan

Robusan

Da bi izdržali mehaničko opterećenje, Hörmann motori za kapije su impresivno robusni i visoko kvalitetni. Postojan materijal otporan na vremenske prilike garantuje trajnu funkciju. Za naročito hladne regione RotaMatic možete dobiti sa integrisanim grejanjem.

Izuzetan dizajn

Izuzetan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Sertifikovano

Sertifikovano

Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdano bezbedni. Radne sile za uobičajene veličine vrata i situacije ugradnje su već testirane i sertifikovane od strane nezavisnih instituta za testiranje, u skladu sa DIN EN 13241-1.

Katalozi
Video-snimci
Hörmann Funksystem BiSecur

Siguran, komforan, ekskluzivan - Hörmann daljinsko upravljanje BS

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte