Motor za unutrašnja vrata PortaMatic

Za udobno stanovanje bez prepreka

Pomoću Hörmann motora vrata PortaMatic omogućeno je jednostavno otvaranje i zatvaranje drvenih i čeličnih unutrašnja vrata automatski preko daljinskog upravljača ili tastera. Bez obzira na to da li se radi o telesnom ograničenju ili želji za većim komforom – ova tehnika će olakšati svakodnevicu. Motor za vrata PortaMatic je podjednako pogodan i za vrata u privatnom i u javnom području i potvrđuje svoju vrednost ne samo brojnim funkcijama i mogućnostima podešavanja, već i minimalnom potrošnjom struje. Osim toga, PortaMatic je do 25% povoljniji od uporedivih motora za vrata.

Stanovanje i rad bez prepreka

Stanovanje prilagođeno starijim osobama

Stanovanje prilagođeno starijim osobama

Želite da i dalje budete mobilni uprkos telesnim ograničenjima? PortaMatic motor za sobna vrata će vam vratiti deo kvalitetnog načina života tako što će Vam pružiti podršku pri kretanju kroz prostorije bez tuđe pomoći.

Živeti komforno

Živeti komforno

Pune poslužavnike, teške gajbe sa pićem i namirnice koje ste kupili ubuduće možete bez napora nositi kroz svoje prostorije. Takođe i kada Vam automatski motor za vrata PortaMatic nije neophodan iz zdravstvenih razloga, ovu udobnost garantovano više nećete hteti da propustite.

Rad bez prepreka

Rad bez prepreka

Rad bez prepreka već danas je veoma važan, a u budućnosti će još više dobiti na značaju. Motor za vrata PortaMatic se može na Vašem radnom mestu integrisati u sva područja koja nisu javna i tako doprineti većem komforu i pri radu.

Higijensko rukovanje vratima

Higijensko rukovanje vratima

U poslovnim objektima rizik od infekcije zaposlenih na vratima sanitarnih prostorija je veoma veliki. PortaMatic motor za vrata u kombinaciji sa prekidačem bez dodira pouzdano štiti od bacila i bakterija i time Vam pruža osećaj sigurnosti.

Dobri razlozi za Hörmann motore za vrata PortaMatic

Bezbedan rad vrata

Bezbedan rad vrata

Bezbednost i komfort su kod Hörmann-a međusobno neodvojivi. Zbog toga naš PortaMatic motor otvara i zatvara Vaša vrata sa mekim zaletom i mekim zaustavljanjem, a samim tim i veoma tiho. Pomeranje vrata se vrši veoma malom silom i na taj način Vam pruža visok nivo bezbednosti. Čak i lagani dodir vrata odmah zaustavlja kretanje.

Inovativni bežični sistem

Inovativni bežični sistem

Nastavljamo da razmišljamo za Vas o stvarima o kojima su drugi već davno prestali da razmišljaju. Sa našim inovativnim bežičnim sistemom BiSecur, preko daljinskog upravljača ili bežičnog unutrašnjeg tastera možete bezbedno rukovati Vašim motorom, a pored toga možete i proveriti da li su Vaša vrata otvorena ili zatvorena*. Na taj način ne morate hodati kroz celu kuću kako biste kontrolisali svoja unutrašnja vrata.

Kako uvek imamo u vidu Vaš komfor, svojim daljinskim upravljačem ili bežičnim unutrašnjim tasterom ne samo da možete da otvarate i zatvarate vrata, već možete takođe i da rukujete integrisanim LED osvetljenjem.

*sa daljinskim upravljačem HS 5 BS ili bežičnim unutrašnjim tasterom FIT 5 BS
Jednostavna montaža, jednostavno priključivanje

Jednostavna montaža, jednostavno priključivanje

PortaMatic će Vaš život garantovano učiniti lakšim. Čak je i montaža veoma jednostavna. Motor se pričvršćuje iznad vrata ili na ram. Klizna šina se jednostavno lepi na krilo vrata i po potrebi se može ponovo ukloniti bez ostavljanja ikakvih tragova. To ima svoje prednosti naročito kod iznajmljenih stanova ili kod glatkih staklenih vrata.

PortaMatic se veoma jednostavno priključuje na utičnicu. Kako bi se i to obavilo bez poteškoća, naši motori imaju kablove dužine 3 m. Takođe se podrazumeva da Vaš Hörmann-ov partner ovaj motor za Vas može stručno da montira.
Optičke i zvučne komforne funkcije

Optičke i zvučne komforne funkcije

Mislimo da više komfora i bezbednosti čini razliku. Zbog toga smo PortaMatic motor za vrata za Vas opremili korisnim dodatnim funkcijama. Tako Vam zvučni signal i integrisano LED osvetljenje već pokazuju otvaranje i zatvaranje vrata pre nego što se vrata pokrenu.

Pored toga osvetljenje obezbeđuje, pre svega u mraku i kod loše osvetljenih prilaza vratima, bezbedan pristup u celom području prolaza.
Katalozi
Video-snimci
Türantrieb PortaMatic - Barrierefreies und komfortables Wohnen

Motor za vrata PortaMatic

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte