Sistemi za kontrolu prolaza i pristupa vozila ispred zgrada preduzeća

Sistemi za kontrolu
prolaza i pristupa vozila

Sistemi za kontrolu prolaza i pristupa vozila

Želite da sprečite nedozvoljeno kretanje vozila po privatnoj parceli ili po krugu preduzeća? Ili tražite sigurno rešenje za obezbeđivanje javnog prostora ili prostora za događaje? Bez obzira da li želite da kontrolišete saobraćaj ili obezbedite prolaz - Hörmann sistemi za kontrolu prolaza i pristupa vozila postavljaju standarde u bezbednosti.

Bez obzira na područje zaštite i potrebu za zaštitom: naš asortiman proizvoda Vam omogućava rešenja prilagođena Vašim individualnim potrebama na jednom mestu. Svim našim sistemima za kontrolu prolaza i pristupa vozila možete upravljati pomoću Hörmann bežične tehnike BiSecur.

Zufahrtskontrollsystem sichert Fußgängerzone ab

Pregled naših rešenja

Potapajući stub

Potapajući stub Security Line Icon

Potapajući stubovi Hörmann Security Line omogućuju pouzdanu i fleksibilnu kontrolu prolaza i pristupa vozila.

U zavisnosti od učestalosti korišćenja i slučajeva primene odaberite između

  • automatskih potapajućih stubova
  • poluautomatskih potapajućih stubova
  • prenosivih potapajućih stubova
  • fiksiranih potapajućih stubova
Potapajući stub High Security Line Icon

Ako želite da zaštitite posebno osetljiva područja od neovlašćenog prolaza u hitnim slučajevima, naši potapajući stubovi iz Hörmann High Securiti Line Vam nude rešenje za svaki zahtev. Otpornost naših stubova visoke sigurnosti testirana je u realnim testovima sudara i zatim sertifikovana u skladu sa međunarodnim standardima.

U zavisnosti od učestalosti korišćenja i slučajeva primene odaberite između

  • automatskih potapajućih stubova
  • prenosivih potapajućih stubova
  • fiksiranih potapajućih stubova

Do potapajućih stubova

Putne prepreke visoke sigurnosti

Prepreka sa mehanizmom za bušenje guma na prilazu

Prepreka sa mehanizmom za bušenje guma

Odaberite između Road Blocker 500, Road Blocker 1000 i Road Blocker 500 SF da biste osigurali prolaz.

O proizvodu

Putne prepreke ispred prilaza

Putne prepreke

Odaberite između Tyre Killer M i Tyre Killer H za osiguranje Vašeg prolaza.

O proizvodu

Potapajući stubovi ispred palate

Potapajući stub

Odaberite između automatskih, prenosivih ili fiksiranih potapajućih stubova iz naše High Security Line ponude, da biste pokrili Vaše zahteve za zaštitom.

O proizvodu

Ako područje zahteva najviši nivo sigurnosti i mora biti trajno ili privremeno zaštićeno od neovlašćenog pristupa, za to su pogodne naše putne prepreke visoke sigurnosti Hörmann serije High Security Line. Sertifikovani potapajući stubovi zahvaljujući različitim konstrukcijama mogu da se koriste fleksibilno i da efikasno zadržavaju, baš kao i naše putne prepreke, vozila pri većoj brizini. Sa našim preprekama sa mehanizmom za bušenje guma omogućava se kontrolisan prolaz samo u jednom smeru. Prepreke sa mehanizmom za bušenje guma, kao i putne prepreke proizvođača Hörmann, pouzdano obezbeđuju prilaze širine do šest metara.

Klizne dvorišne kapije

Hörmann klizne dvorišne kapije izrađene od čvrstih čeličnih profila se isporučuju kao kompletan element sa širinom otvaranja do 16 metara. Tako se u suprotnim pravcima može postići širina od 32 metra. Konstrukcija je samonosiva. Prednosti: Samo manji radovi na temelju, bez montaže vodećih šina, bez smetnji u kretanju kapije u slučaju leda, snega ili grube prljavštine.


Do kliznih dvorišnih kapija

Katalozi