Multifunkcionalna vrata

Čelična protivpožarna vrata H3 OD se konstruišu u skladu sa evropskim zahtevima za zaštitu od požara, usklađena su sa proizvodnim standardom EN 16034 i ispitana prema DIN 4102 i EN 1634. To znači: Nakon implementacije standarda za proizvode oni zamenjuju odobrenja specifična za pojedine zemlje. Za planiranje Vaših protivpožarnih vrata važi samo još ovaj jedan evropski standard, kao i eventualni zahtevi specifični u pojedinim zemljama.

Pogledajte pregled

Protivpožarna i protivdimna vrata

Protivpožarna i protivdimna vrata

Štete od dima i požara mogu imati fatalne posledice, opasne po život. Zato je od velikog značaja bezbednosno opremanje vratima za protivpožarnu i protivdimnu zaštitu. Zato je dobro da se možete osloniti na Hörmann vrata za protivpožarnu i protivdimnu zaštitu koja su proverena i odobrena od strane građevinske inspekcije.

Vrata za zaštitu od buke

Vrata za zaštitu od buke

Buka ne samo da umanjuje sposobnost koncentracije, već može izazvati stres i trajno oboljenje. Zbog toga je važno da se buka što je moguće bolje priguši na samom mestu nastanka. Hörmann vrata koja štite od buke sa vrednostima zvučne izolacije do 61 dB pri tome imaju odlučujući doprinos.

Sigurnosna vrata

Sigurnosna vrata

Bezbednost je na prvom mestu! Hörmann protivprovalna vrata se od 1999. testiraju i sertifikuju prema evropskim standardima DIN ENV 1627 do 1630. Dvokrilna sigurnosna vrata klase otpornosti RC 3 sa potpunom panik funkcijom u skladu sa EN 1125 pouzdano osiguravaju Vaše izlaze u slučaju nužde protiv pokušaja provale.

Višenamenska vrata

Višenamenska vrata

Za skladište ili kancelariju, za unutra ili spolja, sa dodatnom opremom ili bez nje – veliki program Hörmann višenamenskih vrata ispunjava najrazličitije zahteve.

Dobri razlozi za Hörmann multifunkcionalna vrata

Individualne konstrukcije

Individualne konstrukcije

Imate mogućnost proširenja glavnih funkcija multifunkcionalnih vrata (npr. zaštita od požara) prema individualnim zahtevima. Na raspolaganju su Vam brojne dodatne funkcije. Opremite opciono, npr. saša protivpožarna vrata, protivprovalnom sigurnosnom opremom RC 2.

Isti izgled sistema

Isti izgled sistema

Bez obzira na to da li se radi o protivpožarnim vratima ili vratima sa protivdimnom zaštitom – Hörmann multifunkcionalna vrata impresioniraju identičnim izgledom do poslednjeg detalja. Nezavisno od njihovih funkcija, sva vrata su optički perfektno usklađena. Rezultat toga je harmonični izgled vrata na Vašem objektu.

Prilazi bez prepreka

Prilazi bez prepreka

Hörmann automatska krilna vrata omogućavaju prolaze bez prepreka i mogu se univerzalno koristiti. Naša multifunkcionalna vrata dobijate već fabrički opremljena sa odgovarajućim motorom. Automatskim vratima možete potpuno komforno da rukujete pomoću tastera, radarskog detektora ili detektora pokreta, ili pomoću Hörmann-ovih upravljačkih elemenata sa   BiSecur bežičnom tehnikom, kao što je npr. komforni daljinski upravljač. 

Razvoj za budućnost

Razvoj za budućnost

U skladu sa novim evropskim standardima za proizvode EN 16034 i EN 14351:
Čelična protivpožarna vrata H3 OD se konstruišu u skladu sa evropskim zahtevima za zaštitu od požara i usklađena su sa proizvodnim standardom EN 16034 i ispitana prema DIN 4102 i EN 1634. To za Vas znači: Nakon implementacije standarda za proizvode oni zamenjuju odobrenja specifična za pojedine zemlje.

Za planiranje Vaših protivpožarnih vrata važi samo još ovaj jedan evropski standard, kao i eventualni zahtevi specifični u pojedinim zemljama. Čelična multifunkcionalna vrata D65 OD su usklađena sa proizvodnim standardom EN 14351 i isporučuju se sa CE oznakom.
Katalozi

Konsultacije za arhitekte

Arhitekta ste i imate pitanja o našim proizvodima, radite na projektovanju i potrebna vam je konsultacija o varijantama, mogućnostima kombinovanja i individualnom dizajnu? Ili ste možda već u fazi koncepta izgradnje i trebaju vam tehnička podrška, kao i detalji projektovanih montažnih skupova? Iskoristite znanje i umeće iz nekoliko desetleća iskustva – naši konsultanti arhitekata će vas rado pratiti i savetovati.

ka konsultacijama za arhitekte