Vrata za zajedničku garažu

Vrata za zajedničku garažu - veliki broj varijanti, isti kvalitet

Optimalna ekonomičnost, trajna sigurnost funkcionisanja i bezbednost osoba, kao i ekstremno miran hod, čak i kod veće učestalosti upotrebe su najistaknutije karakteristike vrata za zajedničke garaže.

Zakretna kipujuća vrata N 500 se nude kao dvostruka vrata za privatni sektor i za zajedničke garaže sa do 25 mesta za parkiranje.

Kipujuća vrata ET 500 se kod otvaranja i zatvaranja zakreću samo do 40 mm i zbog toga su optimalno pogodna za zajedničke garaže npr. i na stazama za pešake.
Konstrukcija kliznih vrata ST 500 se pored toga odlikuje i malom dubinom ugradnje u području grede.

Brza segmentna vrata sa mikro profilisanom površinom imaju poboljšano otvaranje vrata, a osim toga su i veoma brza.

Berry kipujuća vrata su zahvaljujući robusnoj konstrukciji i jednostavnom rukovanju veoma pogodna za sigurno zatvaranje parkirnih mesta u zajedničkim garažama. Različiti otvori za luftiranje obezbeđuju optimalno provetravanje.

Rolo vrata i rolo rešetke
su zbog svoje jednostavne konstrukcije veoma robusna. Kompaktno namotavanje zahteva malo prostora u području grede. U uslovima veoma skučenog prostora moguća i spoljašnja montaža.
Svi tipovi vrata zajedno nude veoma veliku raznolikost motiva i mogućnosti individualnog dizajna.

Dobri razlozi za Hörmann vrata za zajedničku garažu

Miran, tihi hod vrata takođe i na višim frekvencijama

Miran, tihi hod vrata takođe i na višim frekvencijama

Dvostruki točkići na vođici i točkići za vođenje sa kugličnim ležajevima omogućavaju da vrata rade meko, tiho i apsolutno precizno – čak i pri stalnoj upotrebi. Kipujuća vrata ET 500 i klizna vrata ST 500 su dizajnirana za vek trajanja od najmanje 250000 ciklusa vrata; kipuća vrata N 500 opciono sa ojačanim paketom opruga za najmanje 100000.

Potpuno konstruktivno osigurano

Potpuno konstruktivno osigurano

Otvoreni način konstrukcije sa sigurnosnim odstojanjima između krila vrata i građevinskog objekta nudi na bočnim i donjim ivicama pouzdanu zaštitu od povreda prstiju. Specijalno oblikovani EPDM profil štiti ivicu zatvaranja krila vrata. Kod kipujućih vrata ET 500 i kod kliznih vrata ST 500 integrisana fotoćelija dodatno osigurava područje otvaranja vrata.

Testirana jedinica vrata i motora

Testirana jedinica vrata i motora

Nezavisni i privatni instituti testiraju i sertifikuju sva dvostruka vrata i vrata za zajedničke garaže zajedno sa odgovarajućim motorima. Na taj način se osigurava da jedinica koja se sastoji od vrata i motora besprekorno i sigurno radi. To je od posebne važnosti kada se vrata ugrađuju na javnim mestima, kao što su podzemne i zajedničke garaže.

Praktična pešačka i bočna vrata

Praktična pešačka i bočna vrata

Dvostruka vrata i vrata za zajedničke garaže po želji možete dobiti i sa praktičnim pešačkim vratima ili sa odgovarajućim istim izgledom motiva bočnih vrata.
Mogući raspored pešačkih vrata je levo, desno ili u sredini. Gornji zatvarač vrata spada u standardni obim isporuke.

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom sigurnošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom sigurnošću

Bidirekcioni bežični sistem BiSecur predstavlja tehniku orijentisanu ka budućnosti, koja omogućava komforno i sigurno rukovanje motorima za garaže i kapije, motorima za vrata, svetlom i drugim uređajima.

Kompanija Hörmann je razvila ovaj ekstremno siguran postupak kodiranja BiSecur, sa stabilnim dometom, otpornim na smetnje, kojim se osigurava da niko sa strane ne može da kopira Vaš radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na univerzitetu Rur u Bohumu.
Komforna provera pozicije vrata

Komforna provera pozicije vrata

Više nikada ne morate po vetru i nevremenu ići da proveravate da li su Vaša rolo plafonska garažna vrata RollMatic OD zatvorena. Pritiskom na taster, boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS vam pokazuje položaj vrata. Po želji, dodatni pritisak na taster *** zaključava vrata. Udobnije i sigurnije ne možete upravljati svojim vratima.


*** kod rukovanja vratima izvan vidnog polja neophodna je dodatna fotoćelija

Izuzetan dizajn

Izuzetan dizajn

Kod ekskluzivnih BiSecur daljinskih upravljača, pored dizajna u crnoj ili beloj boji, utisak ostavlja i elegantan oblik, zahvaljujući kome upravljač posebno prijatno leži u ruci.
Hörmann-ovi BiSecur daljinski upravljači sa opcionom visoko sjajnom površinom sa izgledom klavirskog laka su odlikovani poznatom reddot design award nagradom za ekskluzivni dizajn.

Slika: Daljinski upravljač HS 5 BS sa stanicom upravljača (opciono).

Katalozi