Motori za garažna vrata

Komfor i bezbednost za Vaš dom

Ko još rado izlazi iz automobila po vetru, nevremenu i noću samo da bi otvorio garažu. Sa Hörmann motorom za garažna vrata se uvek može "voziti slobodno", jer se iz automobila, pomoću daljinskog upravljača, garažna vrata i kapija otvaraju brzo, komforno i sigurno. Sa komfornim i brzim SupraMatic, povoljnim ProMatic, kao i ProMatic Akku, motorom za garaže bez priključka na struju, Hörmann nudi inovativnu tehniku motora.
Standardno kod svih motora garažnih vrata ugrađuje se novi bežični sistem BiSecur. Inovativni Hörmann bežični sistem BiSecur sa proverom statusa impresionira jedinstvenim komfornim i sigurnosnim funkcijama, kao i daljinskim upravljačem u ekskluzivnom dizajnu visokog sjaja.

Pomoću opcionog Hörmann BiSecur Gateway-a može se udobno upravljati Hörmann motorima za garažna vrata i kapiju, Hörmann kućnim vratima*, kao i drugim uređajima preko pametnog telefona ili tableta. Uz to možete prikazati položaj motora garažnih vrata i kapije, kao i stanje zaključanosti kućnih vrata* i kada ste na putu. Više informacija možete naći u brošuri "BiSecur SmartHome" i nawww.bisecur-home.com.

*sa specijalnom opremom

Dobri razlozi za Hörmann motore garažnih vrata

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

Dvosmerni radio sistem BiSecur podržava tehniku orijentisanu ka budućnosti za komforno i bezbedno rukovanje motorima za garažna vrata, kapije i vrata, svetlom itd.
Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Perfektno usklađeno

Perfektno usklađeno

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100% kompatibilni. Tako jednostavno pritiskom tastera na daljinskom upravljaču ili, npr., bežičnim kôdnim tasterom, pored vaših ulaznih i garažnih vrata komotno možete upravljati i bravama vrata, motorima kućnih vrata ili drugim uređajima sa prijemnicima BiSecur. Standardni HCP interfejs u svakom Hörmann motoru omogućava Vam još više mogućnosti. Time se olakšava umrežavanje svih Hörmann motora garažnih i ulaznih vrata sa spoljnim Smart Home sistemima.

Praktična provera položaja vrata

Praktična provera položaja vrata

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Pametno rukovanje aplikacijom

Pametno rukovanje aplikacijom

Koristite vaš pametni telefon kao daljinski upravljač. Sa novom Hörmann BlueSecur aplikacijom možete lako upravljati vašim garažnim ili kućnim vratima putem Bluetooth**-a. A, za članove vaše porodice jednostavno trajno ili privremeno prenesite dalje korisničke dozvole*** na njihove pametne telefone. Time, svaki član vaše porodice uvek ima uz sebe svoj "Otvarač garažnih ili ulaznih vrata" na pametnom telefonu.

** u kombinaciji sa unutrašnjim / spoljašnjim Hörmann Bluetooth prijemnikom*** možda će biti potrebne dodatne kupovine (kupovine u aplikaciji) u AppStore-u ili u Google Play-u

Bezbedno

Bezbedno

Provalnici nemaju šanse kod Hörmann automatskih garažnih vrata: ako su vrata zatvorena, onda zaštita od podizanja automatski uskače u graničnik vođice. Vrata su odmah čvrsto zaključana i zaštićena od podizanja. Ovaj način zaključavanja radi čisto mehanički i funkcionalan je i kod nestanka struje, nasuprot motorima drugih proizvođača.

Pouzdano

Pouzdano

Puzdana automatika isključivanja kod neočekivanih prepreka bezbedno zaustavlja vrata. Za još veću zaštitu i bezbednost preporučujemo ugradnju fotoćelije koja funkcioniše bez dodira.
Zahvaljujući mekom zaletu i mekom zaustavljanju, Vaša vrata se otvaraju i zatvaraju tiho i bez trzaja. Faze za pokretanje i zaustavljanje se mogu individualno podesiti za Vaša garažna vrata. Time ih čuvate i duže će trajati.

Turbo brzo

Turbo brzo

Krećite se brže i bezbednije sa motorom SupraMatic u kombinaciji sa Vašim Hörmann garažnim segmentnim vratima. Brzina otvaranja do maks. 25 cm/s nudi više bezbednosti i manje stresa kada prilazite garaži u saobraćajnoj gužvi. Uporedite brzine otvaranja SupraMatic motora sa uobičajenim motorima.

Sertifikovano

Sertifikovano

Hörmann-ovi motori za garažna vrata su optimalno usklađeni za Hörmann-ovim garažnim segmentnim vratima i provereni i sertifikovani od strane nezavisnih kontrolnih institucija u skladu sa smernicama za TTZ, "Protivprovalna zaštita za garažna vrata".

Katalozi
Video-snimci
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Motorna garažna vrata – bez briga od provala

Hörmann Funksystem BiSecur

Siguran, komforan, ekskluzivan - Hörmann daljinsko upravljanje BS