Najrasprostranjeniji program
u Evropi

Vrata

Vrata i ramovi za izgradnju objekta

Hörmann je svoj program vrata decenijama kontinuirano razvijao do aktuelne kompletne ponude. Pored ove palete sa velikim brojem varijanti za izgradnju objekta, Hörmann nudi i individualno prilagođena rešenja u skladu sa konkretnim slučajevima. Visokospecijalizovane fabrike razvijaju i proizvode elemente koji se odlikuju kvalitetom, sigurnošću u radu i dugotrajnošću.
Svojim prisustvom u najvažnijim internacionalnim privrednim regionima, mi smo jak partner orijentisan ka budućnosti u izgradnji objekata i industrijskoj gradnji.

Multifunkcionalna vrata

Hörmann multifunkcionalna vrata od čelika i nerđajućeg čelika su pogodna za mnogobrojne primene u enterijerima i eksterijerima. Jednokrilna i dvokrilna vrata se ugrađuju svuda gde se zahtevaju robusni elementi vrata. Sa brojnim dodatnim funkcijama, kao što su zaštita od požara i dima, zvučna izolacija i protivprovalna zaštita.


ka multifunkcionalnim vratima

Vrata sa određenom funkcijom za izgradnju objekta

Robusna unutrašnja vrata, bezbedna vrata stana, kancelarijska vrata kompletna u staklu ili spoljna vrata sa termo prekidom - raznovrsnost je naša snaga.

 

ka vratima sa određenom funkcijom za izgradnju objekata

Vrata za izgradnju kuća

Kućna vrata

Nova kućna vrata treba da budu posebna. Da odgovaraju stilu doma, da budu reprezentativna i da time dokažu vaš dobar ukus. Vaša vrata treba da odgovaraju i visokim bezbednosnim zahtevima i da štede energiju visokim koeficijentom toplotne izolacije.

 

ka kućnim vratima

Sobna vrata

Otkrivanje nove udobnosti stanovanja: sa visokokvalitetnim sobnim vratima. Naš dom je centar našeg života, naše utočište, naša oaza u kojoj se prijatno osećamo. Sobna vrata imaju svoj udeo u tome i dodatno doprinose udobnosti stanovanja u Vašem domu.

 

ka sobnim vratima

Vrata sa određenom funkcijom za stambenu gradnju

Kvalitetna vrata od čelika: za osigurani ulaz u podrum, za radionicu i prostoriju za hobi, za dečju sobu ili tinejdžersku sobu, za potkrovlje ili za prolaz iz garaže u kuću.

 

ka vratima sa određenom funkcijom za stambenu gradnju

Garažna bočna vrata

Bočna vrata su jednostavno praktična. Kod Hörmann-a ćete uz svaka Berry kipujuća vrata, segmentna vrata ili garažna rolo vrata RollMatic dobiti i bočna vrata za garažu istog izgleda.

 

ka garažnim bočnim vratima

Dobri razlozi za Hörmann vrata

Kvalitetna marka iz Nemačke

Kvalitetna marka iz Nemačke

Hörmann samostalno razvija i proizvodi svoje proizvode u visokospecijalizovanim fabrikama. 

Proizvodi za generacije

Proizvodi za generacije

Dugoročna testiranja, pod realnim uslovima, obezbeđuju pouzdane serijske proizvode u Hörmann kvalitetu.

Pogled u budućnost

Pogled u budućnost

Hörmann daje dobar primer. Zbog toga preduzeće već danas 100% svojih potreba za energijom pokriva iz ekološki proizvedene električne struje.