Kućna vrata

Aluminijumska kućna vrata modernog dizajna i sa maksimalnom toplotnom izolacijom

Nova kućna vrata treba da budu posebna. Ona treba da budu usklađena sa stilom Vaše kuće, da budu reprezentativna i da govore o Vašem dobrom ukusu. Vaša vrata treba da odgovaraju i visokim bezbednosnim zahtevima i da štede energiju visokim koeficijentom toplotne izolacije.

Zato što aluminijumska vrata u mnogim aspektima nadmašuju plastična i drvena vrata. Prednosti:

  • visoka toplotna izolacija
  • visoka bezbednost
  • visoka akustična zaštita
  • vosoka stabilnost
  • bez dodatnog premazivanja

Aluminijumska vrata godinama izgledaju kao nova, a pored toga Vam nude i velike mogućnosti izbora u pogledu tehničke opreme i dizajna.

Aluminijumska kućna vrata ThermoCarbon - svetski stručnjak za termoizolaciju i najbolja u klasi bezbednosti!

Naša motivacija je bila da konstruišemo kućna vrata, koja će ispuniti najviše zahteve u pogledu bezbednosti, toplotne izolacije, tehničke opreme i dizajna. Upravo to smo postigli našim vrhunskim kućnim vratima. Sa UD koeficijentima do 0,47 W/(m²·K), ThermoCarbon je zaslužio naziv svetskog majstora za toplotnu izolaciju, a u opcionoj varijanti RC 4, takođe i titulu najboljeg u klasi bezbednosti među kućnim vratima od aluminijuma. Zahvaljujući Hightech profilu krila od hibridnog materijala u obliku karbon-staklenih vlakana, naša vrhunska kućna vrata impresioniraju kao nijedna druga svojom čvrstoćom i otpornošću na udare, kao i boljom akustičnom zaštitom. ThermoCarbon kućna vrata se po izboru mogu dobiti u 15 modernih motiva vrata i u 18 popularnih boja, kao i dvobojna po želji. Naravno da je moguć i individualni dizajn Vaših vrata sa mnogim dodatnim mogućnostima opreme, kao što su ručke, ostakljenja i varijante brave.

Aluminijumska kućna vrata ThermoSafe - najlepša kombinacija udobnosti i bezbednosti!

Naša kućna vrata impresioniraju u pogledu bezbednosti i toplotne izolacije. Zahvaljujući debljini profila aluminijumskih krila od 73 mm, punjenju od PU tvrde pene i termički odvojenom profilu aluminijumskog krila sa unutrašnje strane, ThermoSafe kućna vrata impresioniraju UD koeficijentom do maksimalno 0,8 W(m²·K). Standardna 5-struka sigurnosna brava i opciona sigurnosna oprema RC 2, odn. RC 3, pružaju Vam osećaj bezbednosti i prijatnosti kada krenete na spavanje.
ThermoSafe varijanta ni vizuelno ni u čemu ne zaostaje. Možete da birate iz ponude od preko 70 motiva vrata, od modernih do klasičnih, i to u 18 popularnih boja, i sa svim sigurno ćete pronaći svoja vrata iz snova. Opciona oprema, kao što su ručke, ostakljenja ili inovativni motori za vrata, omogućuju Vam individualno dizajniranje vrata.

Vrata baš po Vašoj želji

Hörmann nudi brojne mogućnosti da dobijete upravo onakva vrata koja najviše odgovaraju Vašem domu. Zato za skoro sve motive za kućna vrata postoji izbor opcionih ostakljenja i boja. Takođe postoje opcije za bočne delove i/ili svetlarnike.

Dobri razlozi za Hörmann kućna vrata

Krila vrata bez vidljivog profila krila

Krila vrata bez vidljivog profila krila

Naša kućna vrata ThermoCarbon, ThermoSafe i Thermo65 Vam uvek pripremaju izuzetan i elegantan doček. Lepo oblikovana unutrašnja i spoljna površina krila vrata sa profilom krila koji je postavljen sa unutrašnje strane ispunjavaju zahteve dizajna na visokom nivou.

Unutrašnji izgled je u idealnoj harmoniji sa Vašim unutrašnjim sobnim vratima i sa pokrivenim šarkama deluje veoma elegantno – standardno kod ThermoCarbon i opciono kod ThermoSafe kućnih vrata.
Izuzetna toplotna izolacija

Izuzetna toplotna izolacija

Naša kućna vrata predstavljaju novu generaciju visokoizolovanih kućnih vrata. Thermo65 vrata se sa UD koeficijentima do 0,87 W/(m²·K) odlikuju veoma dobrim koeficijentom toplotne izolacije. Takođe i ThermoSafe kućna vrata nude UD koeficijente do 0,8 W/(m²·K). Oba sistema vrata ispunjavaju zahteve novog zakona o uštedi energije EnEV 2014. Svetski šampion u toplotnoj izolaciji su definitivno naša ThermoCarbon kućna vrata:

Sa jedinstvenim UD koeficijentima do 0,47 W/(m²·K), ona su pored toga od strane instituta IFT Rosenheim sertifikovana za pasivne kuće. Kod ThermoSafe i ThermoCarbon kućnih vrata sa ostakljenjem krilo vrata se ispunjava penom zajedno sa ostakljenjem, a ne njega, kao što je uobičajeno. Patentirano rešenje znači: još bolju toplotnu izolaciju, jer se pena optimalno povezuje sa ostakljenjem, tako da nema formiranja termičkih mostova.
ThermoCarbon aluminijumska kućna vrata sa UD koeficijentom do 0,47 W/(m²·K)*
* Dimenzije vrata 1250 × 2200 mm (UD koeficijenat zavisi od dimenzije vrata)
Protivprovalno zaključavanje

Protivprovalno zaključavanje

Po pitanju bezbednosti naša kućna vrata postavljaju nove standarde. Sva ThermoSafe i ThermoCarbon kućna vrata standardno dobijate sa protivprovalnom sigurnosnom klasom RC 3.
ThermoCarbon kućna vrata su sa opcionom protivprovalnom sigurnosnom opremom RC 4 najbolja u sigurnosnoj klasi. Thermo65 i TopComfort kućna vrata možete opciono dobiti sa RC 2 opremom.

Viši stepen bezbednosti ni u kom slučaju ne znači da se time ugrožava izgled vrata. Protivprovalna sigurnosna oprema na Vašim vratima nije vidljiva, za razliku od mnogih konkurentskih rešenja. To je Hörmann marka kvaliteta!
Bezbedno ostakljenje

Bezbedno ostakljenje

Hörmann kućna vrata u pogledu zaštite od nezgoda i zaštite od provale ispunjavaju najviše moguće zahteve. Višeslojno sigurnosno staklo (VSG) debljine 8 mm na unutrašnjoj i spoljašnjoj strani izolacionog stakla garantuje maksimalnu bezbednost.

U slučaju eventualnog loma  komadići stakla su povezani i ostaju da se drže na unutrašnjoj foliji, tako da je opasnost od povreda krhotinama skoro isključena. Pored toga, višeslojno sigurnosno staklo pruža visoku zaštitu od provale, jer otežava napad provalnika.
Komforni motori za vrata

Komforni motori za vrata

Uzbudljiva inovativna tehnika koja za Vas znači više komfora: Hörmann motor za vrata ECturn za ThermoSafe i ThermoCarbon kućna vrata. Motorom možete komforno upravlajti Hörmann-ovim BiSecur daljinskim upravljačima ili bežičnim taterima. Putem BiSecur aplikacije možete u svakom trenutku i sa bilo kog mesta na svetu da proverite status svojih vrata. ECturn motor je idealno pogodan za gradnju bez prepreka.

Kućna vrata u visini prostorije

Kućna vrata u visini prostorije

ThermoSafe i ThermoCarbon kućna vrata u XXL verziji Vam nude obilne mogućnosti za dizajniranje ulaza kuće. ThermoSafe motive možete dobiti do visine od 2500 mm, a ThermoCarbon čak i do 3000 mm visine.

Podni dihtung koji se može spustiti sa zaštitom od klimatskih promena

Podni dihtung koji se može spustiti sa zaštitom od klimatskih promena

Spuštajući podni dihtung sa zaštitom od vremenskih nepogoda omogućava s jedne strane ulaz bez praga za kućne ulaze bez prepreka, a s druge strane se stara o najboljoj mogućoj zaptivenosti donjeg dela vrata. On je po izboru dostupan za sva ThermoSafe kućna vrata.

Katalozi