Vrata sa određenom funkcijom za izgradnju objekta

Vrata sa određenom funkcijom za enterijere i eksterijere

Od robusnih unutrašnjih vrata, bezbednih vrata stana i vrata kancelarija sa potpunim ostakljenjem do spoljnih vrata sa termo prekidom, Hörmann nudi veliki program uz veliki broj varijanti boja i opreme.

Pogledajte pregled.

Robusna unutrašnja vrata

Robusna unutrašnja vrata

Unutrašnja vrata ZK se zbog svojih mnogih prednosti već mnogo godina ugrađuju u kancelarijama i administraciji. Ona su robusna, stabilnog oblika i otporna. OIT unutrašnja vrata su razvijena za težak svakodnevni rad u industriji, trgovini i zanatstvu, javnim organima, školama i kasarnama. U zavisnosti od područja upotrebe i zahteva u ponudi imamo različite ispune.

Bezbedna vrata stana

Bezbedna vrata stana

Sa Hörmann vratima sa zaštitom od požara i sigurnosnim vratima WAT ste napravili pravi izbor za npr. ulazna vrata kod kuća sa više porodica. Robusna čelična vrata raspolažu sa standardnom sigurnosnom opremom kao i sa opremom za zaštitu od požara i time pružaju stanarima siguran osećaj. Pomoću varijanti boja i opreme se dodatno osigurava da vrata ispunjavaju svaki pojedinačni zahtev.

Kancelarijska vrata sa kompletnim ostakljenjem

Kancelarijska vrata sa kompletnim ostakljenjem

Elegantna i filigranska, mada i dalje stabilna aluminijumska unutrašnja vrata ES 50 preporučujemo za visokokvalitetnu unutrašnju gradnju, na primer u kancelarijama i administraciji. Izgled vrata se može harmonično uskladiti sa unutrašnjom arhitekturom. Ostakljenje velike površine obezbeđuje svetlu i prijatnu atmosferu. Ova aluminijumska vrata ispunjavaju velika očekivanja koja ste postavili u vezi sa opremanjem i kvalitetom zahtevnih unutrašnjih vrata.

Spoljna vrata sa termo prekidom

Spoljna vrata sa termo prekidom

Smanjiti troškove za energiju je u današnje vreme važnije nego ikada. Iz tog razloga preporučujemo spoljna vrata MZ Thermo. Ova višenamenska vrata sa elementima sa termo prekidom, krilima vrata, ramom i donjim dihtungom sa svih strana omogućavaju do 30% bolju toplotnu izolaciju u odnosu na uobičajena višenamenska vrata. Kao posebno bezbedna vrata imate ovu konstrukciju vrata na raspolaganju u verziji RC 2 kao KSI Thermo.

Za svetlija i reprezentativnija ulazna područja preporučujemo vrata sa ramom TC 80 sa kompletnim ostakljenjem.
Katalozi