Vrata sa određenom funkcijom za stambenu gradnju

Prava vrata za svaki prostor – garantovan karakter prijatnog životnog stila

Bilo da li se radi o novogradnji ili modernizaciji, Hörmann za svaki deo kuće nudi prava vrata. Bez obzira da li se radi o vratima za podrum ili ulaz u garažu, vratima za sprečavanje širenja vatre za kotlarnicu ili o višenamenskim vratima prostorije za hobi – naša čelična vrata visokog kvaliteta obezbeđuju da se u svom domu čovek oseća zaista prijatno i bezbedno. Upoznajte se sa svim prednostima i funkcijama naših čeličnih vrata i mogućnostima za individualan dizajn.

Dobri razlozi za Hörmann vrata sa određenom funkcijom

Do 49% bolja toplotna izolacija

Do 49% bolja toplotna izolacija

Želite da ulazi za podrum i sporedni ulazi imaju istu toplotnu izolaciju kao i kućna vrata?

Onda su naša sigurnosna vrata KSI Thermo, višenamenska vrata MZ Thermo i MZ Thermo65 pravi izbor za Vas! MZ Thermo65 nudi i do 49% bolju toplotnu izolaciju u odnosu na uobičajena višenamenska vrata.

* do 49% bolja toplotna izolacija kod MZ Thermo65 u poređenju sa uobičajenim višenamenskim vratima
Protivprovalna sigurnosna oprema RC 2

Protivprovalna sigurnosna oprema RC 2

Sigurnosna vrata KSI/KSI Thermo, kao i protivpožarna i sigurnosna vrata WAT standardno dobijate sa testiranom, protivprovalnom sigurnosnom opremom RC 2. To za Vas znači: još sigurniji osećaj u svom domu. Za multifunkcionalna vrata H3D oprema je opciono dostupna kao dodatna funkcija.
Individualan izgled

Individualan izgled

Dizajnirajte svoja vrata potpuno po svojim željama i individualnom ukusu. Možete birati između različitih boja i dekora, kao i ostakljenja. 

Čelični ram VarioFix

Čelični ram VarioFix

Inovativni obuhvatni ram VarioFix je idealno rešenje za stambenu gradnju: princip montaže koji je poznat za drvene ramove Vam je sa VarioFix ramom po prvi put dostupan i kod čeličnog rama. Pored toga, ram se ističe i u smislu dizajna i robusnosti.

Katalozi