Motori za garažna vrata

Komfor i bezbednost za Vaš dom

Ko još rado izlazi iz automobila po vetru, nevremenu i noću samo da bi otvorio garažu. Sa Hörmann motorom za garažna vrata možete uvek "slobodno da vozite", jer iz automobila pomoću daljinskog upravljača otvarate vaša garažna vrata i kapiju brzo, komforno i sigurno. Sa komfornim i brzim SupraMatic, povoljnim ProMatic, kao i ProMatic Akku, motorom za garaže bez priključka na struju, Hörmann nudi inovativnu tehniku motora.

Bežični sistem BiSecur je kod svih motora za garažna vrata spada u standard. Inovativan Hörmann-ov bežični sistem BiSecur sa proverom statusa impresionira jedinstvenim komfornim i sigurnosnim funkcijama, kao i daljinskim upravljačem u ekskluzivnom dizajnu visokog sjaja.

Sa opcionim Hörmann BiSecur mrežnim prolazom možete svojim Hörmann motorima za garažna vrata i kapije, svojim Hörmann kućnim vratima*, kao i ostalim uređajima, udobno da upravljate preko pametnog telefona ili tablet računara. Uz to možete i kad ste na putu prikazati poziciju motora svojih garažnih vrata i kapije, kao i status da li su vaša kućna vrata* zaključana ili ne.

*sa posebnom opremom

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

Ovaj spoj brzine i komfora ima da Vas fascinira. Vaša garažna segmentna vrata se otvaraju brže i Vi možete da vozite direktno sa ulice u garažu. Više nećete hteti da se odreknete komfornih funkcija, kao što je dodatna visina otvaranja, npr. za provetravanje garaže i osvetljenja na motoru koje možete posebno uključivati preko daljinskog upravljača. Pri tome poklopac motora od četkanog aluminijuma daje SupraMatic motoru veoma lep izgled.

ProMatic

ProMatic motori za garažna vrata su opremljeni dokazanom Hörmann-ovom tehnikom - kao svi Hörmann vrhunski motori. To garantuje pouzdanu funkciju uz atraktivnu cenu. I kod vrata bez strujnog priključka ne morate da se odreknete komfora sa motorom. To omogućava ProMatic Akku. Veoma je lak za transport i može se napuniti za nekoliko sati, naročito je praktičan sa opcionalnim solarnim modulom.

Dobri razlozi za Hörmann motore garažnih vrata

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

BiSecur bežični sistem sa sertifikovanom bezbednošću

Dvosmerni radio sistem BiSecur podržava tehniku orijentisanu ka budućnosti za komforno i bezbedno rukovanje motorima za garažna vrata, kapije i vrata, svetlom itd.
Ovaj ekstremno siguran BiSecur postupak kodiranja, koji je razvila kompanija Hörmann, sa stabilnim i neometanim dometom, nudi vam bezbednost, jer niko sa strane ne može da kopira radio signal. Provereno i sertifikovano od strane stručnjaka za bezbednost na Univerzitetu Rur, u Bohumu.

Perfektno usklađeno

Perfektno usklađeno

Svi BiSecur motori, prijemnici i upravljački elementi su 100% kompatibilni. Tako jednostavno pritiskom tastera na daljinskom upravljaču ili, npr., bežičnim kôdnim tasterom, pored vaših ulaznih i garažnih vrata komotno možete upravljati i bravama vrata, motorima kućnih vrata ili drugim uređajima sa prijemnicima BiSecur. Standardni HCP interfejs u svakom Hörmann motoru omogućava Vam još više mogućnosti. Time se olakšava umrežavanje svih Hörmann motora garažnih i ulaznih vrata sa spoljnim Smart Home sistemima.

Praktična provera položaja vrata

Praktična provera položaja vrata

Više nikada ne morate proveravati da li su garažna vrata zatvorena kada duva vetar ili kada je loše vreme. Na pritisak tastera boja LED lampice na daljinskom upravljaču HS 5 BS ili unutrašnjem tasteru FIT 5 BS pokazuje vam položaj kapije.  Po želji, sledeći pritisak tastera * zaključava vrata. Upravljanje vašom kapijom ne može biti udobnije i sigurnije.
* za rukovanje kada je kapija izvan vidnog polja, neophodna je dodatna fotoćelija

Pametno rukovanje aplikacijom

Pametno rukovanje aplikacijom

Koristite vaš pametni telefon kao daljinski upravljač. Sa novom Hörmann BlueSecur aplikacijom možete lako upravljati vašim garažnim ili kućnim vratima putem Bluetooth**-a. A, za članove vaše porodice jednostavno trajno ili privremeno prenesite dalje korisničke dozvole*** na njihove pametne telefone. Time, svaki član vaše porodice uvek ima uz sebe svoj "Otvarač garažnih ili ulaznih vrata" na pametnom telefonu.

** u kombinaciji sa unutrašnjim / spoljašnjim Hörmann Bluetooth prijemnikom*** možda će biti potrebne dodatne kupovine (kupovine u aplikaciji) u AppStore-u ili u Google Play-u

Bezbedno

Bezbedno

Provalnici nemaju šanse kod Hörmann automatskih garažnih vrata: ako su vrata zatvorena, onda zaštita od podizanja automatski uskače u graničnik vođice. Vrata su odmah čvrsto zaključana i zaštićena od podizanja. Ovaj način zaključavanja radi čisto mehanički i funkcionalan je i kod nestanka struje, nasuprot motorima drugih proizvođača.

Pouzdano

Pouzdano

Puzdana automatika isključivanja kod neočekivanih prepreka bezbedno zaustavlja vrata. Za još veću zaštitu i bezbednost preporučujemo ugradnju fotoćelije koja funkcioniše bez dodira.
Zahvaljujući mekom zaletu i mekom zaustavljanju, Vaša vrata se otvaraju i zatvaraju tiho i bez trzaja. Faze za pokretanje i zaustavljanje se mogu individualno podesiti za Vaša garažna vrata. Time ih čuvate i duže će trajati.

Turbo brzo

Turbo brzo

Krećite se brže i bezbednije sa motorom SupraMatic u kombinaciji sa Vašim Hörmann garažnim segmentnim vratima. Brzina otvaranja do maks. 25 cm/s nudi više bezbednosti i manje stresa kada prilazite garaži u saobraćajnoj gužvi. Uporedite brzine otvaranja SupraMatic motora sa uobičajenim motorima.

Sertifikovano

Sertifikovano

Hörmann-ovi motori za garažna vrata su optimalno usklađeni za Hörmann-ovim garažnim segmentnim vratima i provereni i sertifikovani od strane nezavisnih kontrolnih institucija u skladu sa smernicama za TTZ, "Protivprovalna zaštita za garažna vrata".

Katalozi
Video-snimci
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Motorna garažna vrata – bez briga od provala

Hörmann Funksystem BiSecur

Siguran, komforan, ekskluzivan - Hörmann daljinsko upravljanje BS