Prava vrata za svaki
deo kuće

Vrata

Kućna vrata

Vaša nova kućna vrata treba da budu posebna. Da odgovaraju stilu vašeg doma, da budu reprezentativna i da time dokažu vaš dobar ukus. Vaša vrata treba da odgovaraju i visokim bezbednosnim zahtevima i da štede energiju visokim koeficijentom toplotne izolacije.

ka kućnim vratima

Ulazna vrata

Ova ulazna vrata visokog kvaliteta se odlikuju dobrim koeficijentom toplotne izolacije, pouzdanom sigurnosnom opremom, velikim izborom motiva i privlačnim odnosom cene i performansi.

 

ka ulaznim vratima

Sobna vrata

Otkrijte novu udobnost stanovanja: sa visokokvalitetnim sobnim vratima. Naš dom je centar našeg života, naše utočište, naša oaza u kojoj se prijatno osećamo. Sobna vrata imaju svoj udeo u tome i dodatno doprinose udobnosti stanovanja u vašem domu.

ka sobnim vratima

Vrata sa određenom funkcijom za Vašu kuću

Bilo da li se radi o novogradnji ili modernizaciji, Hörmann Vam za svaki deo kuće nudi prava vrata. Bez obzira da li se radi o vratima za podrum ili ulaz u garažu, vratima za sprečavanje širenja vatre za kotlarnicu ili o višenamenskim vratima Vaše prostorije za hobi – naša čelična vrata visokog kvaliteta osiguravaju da ćete se u svom domu osećati zaista prijatno i bezbedno.

ka vratima sa određenom funkcijom za Vašu kuću

Garažna bočna vrata

Bočna vrata su jednostavno praktična. Kod Hörmann-a ćete uz svaka Berry kipujuća vrata, segmentna vrata ili garažna rolo vrata RollMatic dobiti i bočna vrata za garažu istog izgleda.

ka garažnim bočnim vratima